2013 - heden: vormgeving Power Unlimited

Sinds begin 2013 ben ik verantwoordelijk voor de vormgeving van gamesmagazine Power Unlimited. Aangezien ik zelf ook graag games speel is dit natuurlijk een prachtige klus. Als vormgever word ik door de redactie vrij gelaten in mijn werk en ik kan bijna altijd doen wat ik wil. Alles kan en alles mag, zolang het binnen de grenzen van de goede smaak blijft.


2015: restyle KIJK magazine

Eind 2014 werd ik gevraagd om de complete restyle van KIJK magazine te doen. Het hele blad moest op de schop. Een nieuw logo, layout, andere lettertypes en een afwijkend papierformaat. Als klein jongetje las ik al de KIJK en ik heb mede daarom dan ook met veel plezier aan deze opdracht gewerkt.


2000 - 2012: HUB Uitgevers

Vanaf 2000 tot en met 2012 was ik in dienst bij HUB Uitgevers in Haarlem. Daar werkte ik als vormgever, dtp-er en met enige regelmaat als art-director en illustrator. Ik kon me geen leukere werkgever wensen en ik denk met veel plezier terug aan deze lange periode.


1998 - heden: flyers, posters, logo's en illustraties

Vanaf 1998 houd ik mij, naast mijn vaste werk, als freelancer bezig met het ontwerpen van flyers, posters, logo's en het maken van illustraties.